Selecteer een pagina

Albelli fotoboek

Het Albelli fotoboek scoort goed op software, kwaliteit en levertijd

Albelli fotoboek makenAlbelli Fotoboek maken

Het Albelli fotoboek vormt de laatste jaren de absolute standaard voor veel consumenten. We hebben de software zelf uitgeprobeerd om een fotoalbum te maken en kunnen hen eigenlijk alleen maar gelijk geven. Je hebt de beschikking over een groot aantal mogelijkheden en zodra je album af is kun je deze al direct digitaal delen met je vrienden. Wat dat betreft zorg je er met het Albelli fotoboek voor dat je een mooie herinnering aan de vakantie of die ene bijzondere gelegenheid kunt maken, die veel verder gaat dan het inplakken van de foto’s wat we vroeger massaal deden.

Uitstekende afdrukken

De grote kwaliteit van het Albelli fotoboek zit ‘m in de goede kwaliteit van de foto’s. De software zal het je aangeven wanneer een foto een te lage resolutie heeft om af te drukken, waardoor je daar tijdig wat aan kunt doen. Vervolgens kun je in het boek rekenen op uitstekende afdrukken, die mooi scherp overkomen. Kies je voor een hoogglans afwerking? Dan krijgt het Albelli fotoboek de professionele uitstraling waar je waarschijnlijk naar op zoek bent, zodat een ieder onder de indruk zal zijn van de foto’s die je kunt laten zien.

Software en formaten

Het Albelli fotoboek maar je aan de hand van de uitstekende software van de aanbieder. De software is beschikbaar voor zowel gebruikers van een PC als een Mac en zit op een eenvoudige manier in elkaar. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat je de mogelijkheid hebt om een groot aantal extra functies te gebruiken en effecten toe te passen, om het boek volledig naar je eigen smaak in te richten. Kies vooraf uit de verschillende formaten voor het Albelli fotoboek, aangezien je dit later in het proces helaas niet zomaar meer aan kunt passen zonder helemaal opnieuw te beginnen.

Prijs Albelli fotoboek

Het Albelli fotoalbum is ten opzichte van andere aanbieders wel wat duurder. Dat is een bewuste keuze, die zich vertaalt in een goede kwaliteit.

Bezoek de site van Albelli

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde