Selecteer een pagina

Aldi fotoboek

Het Aldi fotoboek scoort goed op software en levertijd. Ook qua prijs en kwaliteit scoort men redelijk goed.

Voordelig een fotoboek bestellen bij Aldi Fotoservice

Aldi fotoalbumDe fotoservice van Aldi staat bekend om de scherpe prijzen, waardoor het een voordelige keuze is om bij Aldi Fotoservice een fotoboek te maken. De levertijd van een Aldi fotoalbum bedraagt gemiddeld 5 werkdagen en dankzij de gebruiksvriendelijke software hoef je geen grafisch expert te zijn om ermee te werken. Je betaalt een scherpe prijs voor een fotoboek van redelijk goede kwaliteit, al leggen de fotoboeken van Aldi Fotoservice het af bij de specialisten die hoge kwaliteit fotopapier gebruiken en zorgen voor de mooist mogelijke afdrukken.

Diverse formaten en handige fotoboek software

Je hebt bij de Aldi Fotoservice de keuze uit verschillende formaten fotoboeken. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een klein boek met een beperkt aantal foto’s, of aan de andere kant zorgen voor een XXL-fotoboek van 28 x 36cm? Het aantal formaten is kleiner dan bij enkele aanbieders, maar voldoende groot voor de gemiddelde gebruiker. Wil je gebruik maken van een luxe uitstraling van het Aldi fotoboek? Dan is de linnen kaft goed geschikt, die bovendien van goede kwaliteit is. Afhankelijk van het type fotoboek dat je kiest bij Aldi Fotoservice ontvang je de foto’s op 170 grams papier, of het kwalitatief betere 250 grams fotopapier.

Zelf een fotoboek maken bij Aldi Fotoservice

Je kunt eenvoudig zelf een fotoboek maken bij de Aldi Fotoservice, dankzij de handige software die je waarschijnlijk snel onder de knie zal hebben. De software kun je downloaden vanaf de website van Aldi, vervolgens zie je een overzichtelijke omgeving waar je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt. Dankzij tabbladen kies je eenvoudig het geschikte boek, om daar vervolgens de foto’s voor te importeren. Zodra je de foto’s beschikbaar hebt kun je die naar het boek slepen, of het fotoboek bij Aldi Fotoservice automatisch laten vullen.

Levertijd en algehele ervaring

De levertijd van het Aldi fotoalbum is beperkt en de algehele ervaring is goed, we zijn erg te spreken over de goede kwaliteit voor de scherpe prijs. Het fotoboek levert niet de hoogst mogelijke kwaliteit op, maar is dankzij de voordelige prijs goed geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Wat dat betreft zijn we erg tevreden met het fotoalbum van Aldi Fotoservice en is het een uitstekend idee om daar gebruik van te maken.

Wil je een voordelig fotoboek maken en zoek je naar acceptabele kwaliteit voor gemiddeld gebruik? Dan adviseren we je gebruik te maken van de Aldi Fotoservice, waarmee je zelf eenvoudig een fotoboek kunt maken.

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde