Selecteer een pagina

Big Freddy fotoboek

Het door ons bestelde Big Freddy fotoboek zag er kwalitatief goed uit. Het was echter wel wat duurder dan andere aanbieders.

Big Freddy fotoboek maken

Ik heb voor het fotoboek vergelijken een fotoboek gemaakt bij Big Freddy. Big Freddy fotoboekDit was een nieuwe aanbieder die ik zelf nog niet eerder had getest. Altijd leuk om iets nieuws uit te proberen!

Prijzig

Wat me meteen opvalt aan het Bigfreddy fotoboek is dat het behoorlijk aan de prijs is. Dat is op zich wel verklaarbaar, omdat men standaard een platliggend boek aflevert. Toch is het jammer dat ik geen keuze heb en dus geen “standaard” hardcover boek kan bestellen.

Software Big Freddy

De software die ik kan downloaden komt me bekend voor. En dat klopt, want ik heb deze ook al gezien bij bijvoorbeeld Topfotoalbum, Profotonet en Binqy. Eigenlijk is het jammer dat ik dus meerdere keren hetzelfde pakket moet downloaden. Loopt mijn computer weer helemaal vol 🙂
De software is wat minder uitgebreid dan bij Topfotoalbum. Men heeft er blijkbaar minder opties aan toegevoegd. Dat zie je met name goed bij de achtergronden en de instelmogelijkheden per pagina (slechts een tiental).

Kwaliteit en levertijd

De levertijd van het Bigfreddy fotoboek is behoorlijk lang. Ik moest in totaal ruim 3 weken wachten. Dat had ik nog nooit meegemaakt dat dit zo lang duurt. Jammer, want het boek zelf was zeker de moeite waard. Men levert bij Big Freddy absoluut een kwalitatief mooi boek.

Als ik mijn review zo teruglees dan concludeer ik dat Bigfreddy best een goede leverancier is, maar dat er ook nog veel voor verbetering vatbaar is. Als men de prijzen en levertijden kan verbeteren, dan heeft Big Freddy de grootste slag al gewonnen.

Bezoek de site van Bigfreddy

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde