Selecteer een pagina

Binqy fotoboek

Het Binqy fotoboek valt een beetje tegen. De kwaliteit is goed, maar men is duur en levert matige service

Fotoboek maken bij Bingy met handige softwareBinqy fotoboek

Wil je een fotoboek maken bij Binqy? Het Binqy fotoboek maak je met handige software, die beschikbaar is voor zowel Windows als Mac OS X. Dat betekent dat je op een PC of Mac de software kunt downloaden, om je foto’s te importeren en deze te verwerken in een mooi fotoalbum. De software werkt relatief gebruiksvriendelijk, al zijn er andere aanbieders die op dit gebied meer punten scoren. Je maakt bij Bingy gebruik van dezelfde software voor een fotoboek als bij Big Freddy.

Achtergronden en lay-out

Binnen de software om een Binqy fotoalbum te maken heb je de keuze uit bijvoorbeeld 32 verschillende lay-outs voor de pagina en 24 achtergronden. Dat lijken mooie aantallen, al zijn er andere aanbieders waar je tot wel 100 of meer verschillende mogelijkheden hebt. Wat dat betreft levert Bingy je niet de meest uitgebreide keuze, maar kun je er aan de andere kant wel relatief eenvoudig een mooi fotoboek maken. Bovendien kun je vrij eenvoudig clipart toevoegen, al heb je een beperkte keuze uit de verschillende beschikbare afbeeldingen hiervoor.

Automatisch vullen en foto als achtergrond

Wil je zo eenvoudig mogelijk een fotoboek maken bij Bingy en daar zelf weinig omkijken naar hebben? Dan kun je het fotoalbum maken door deze automatisch te laten vullen. Je hoeft er zelf niet mee aa nde slag, het is voldoende om de foto’s te selecteren die je in het boek op wilt laten nemen. De software van Bingy doet vervolgens het werk, zodat je binnen no-time een fotoboek tot je beschikking hebt. Uiteraard kun je zelf nog enkele aanpassingen doen, je kunt foto’s in het Binqy fotoboek bijvoorbeeld transparant maken. Op die manier zorg je ervoor dat het jouw fotoboek wordt, waar je nog jaren naar kunt kijken.

Fotoboek maken bij Bingy met diverse opties

Uiteraard heb je daarnaast een aantal andere mogelijkheden voor het fotoboek bij Bingy. Je kunt bijvoorbeeld foto’s roteren, of gebruik maken van foto’s uit Google+ of Picasa. Verder kun je vrij eenvoudig knippen en plakken en werkt ook het verplaatsen of wisselen niet moeilijk. Je kunt schaduw toevoegen en gebruik maken van enkele andere effecten, of een tekst plaatsen bij de foto’s.

Jammer van de prijs en service

Wat ons bij Binqy echt tegenvalt is de prijs voor de fotoboeken en de service. Men reageert niet of erg laat op klantvragen en is erg duur. Als we dit afzetten tegen de prijs, dan zijn er voor ons betere opties dan Binqy.

We zijn verder redelijk te spreken over het fotoboek van Bingy. De kwaliteit is redelijk goed. De software is vooral geschikt wanneer je weinig waarde hecht aan het grote aantal extra’s en mogelijkheden die andere software soms biedt.

Bezoek de site van Binqy

 

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde