Selecteer een pagina

Blokker fotoboek

Het Blokker fotoboek scoort goed kwaliteit. Verder is men gemiddeld qua prijs, service, levertijd en software

Blokker fotoalbum bestellen met handige automatische mogelijkheden

blokker fotoalbumWil je een Blokker.nl fotoalbum bestellen en ben je benieuwd naar de kwaliteit van de afdrukken, of het gemak waarmee je het fotoboek kunt samenstellen? We zijn goed te spreken over de automatische mogelijkheden, net als over de kwaliteit van zowel de afdrukken als de overige materialen. Je kunt bij Blokker een fotoboek bestellen door dit automatisch te laten vullen, zodat je zelf niet aan de slag hoeft met de selectie van je foto’s, de kaders en de overige effecten.

Teksten en fotokaders in het Blokker fotoboek

Wil je aan de andere kant wel graag zelf de touwtjes in handen houden op het moment dat je een fotoalbum bij Blokker.nl maakt? Je hebt er onder andere de mogelijkheid om teksten toe te voegen, dit uit te lijnen of op een andere wijze te plaatsen. Ook heb je de beschikking over een groot aantal fotokaders en maskers. Dit betekent dat je in het fotoboek van Blokker een aantal leuke effecten op kunt nemen, om de foto’s de juiste sfeer en uitstraling mee te geven, die hier optimaal recht aan doet.

Fotoalbum bij Blokker van goede kwaliteit

Het Blokker fotoalbum is van goede kwaliteit, het is duidelijk dat je kunt rekenen op goede materialen. Dit zorgt voor een degelijk gevoel en een mooie uitstraling, waardoor ook de foto’s op een uitstekende wijze tot hun recht komen. We geven de kwaliteit van de afdrukken bovendien een hoge score, waardoor je er kunt rekenen op niets minder dan scherpe en heldere foto’s. Je moet er wel rekening mee te houden dat je bij Blokker standaard een barcode op het boek gedrukt krijgt.

Cover en het papier in het fotoboek

Met het oog op de cover en het papier in het fotoboek van Blokker.nl heb je een aantal verschillende opties. Je kunt gebruik maken van een harde of een zachte cover en gebruik maken van bijvoorbeeld een spiraal in het boek, of leer om de kaft op een luxe wijze vorm te geven. Het papier kun je tevens zelf kiezen, tot een maximaal gewicht van 170 gram per vierkante meter.

We zijn tevreden over het fotoboek van Blokker en de mogelijkheden die je hebt om deze te maken. De software werkt handig en is voldoende uitgebreid, al kun je het fotoboek niet online delen en staat er standaard een barcode op.

Bezoek de site van Blokker.nl voor het maken van een Blokker fotoalbum.

 

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde