Selecteer een pagina

Blurb fotoalbum

Het geteste Blurb fotoboek komt redelijk uit de bus. De prijs is uitstekend, de kwaliteit redelijk en de software ook. De Blurb service is prima.

Fotoalbum maken met zeer groot maximaal aantal pagina’s bij Blurb

Wil je een fotoalbum maken bij Blurb en heb je een zeer groot aantal foto’s die je wilt opnemen? blurb fotoalbumGeen probleem, je kunt het fotoboek bij Blurb uitbreiden tot maximaal 440 pagina’s! Dit is een ongekend aantal, dat je bij andere aanbieders nauwelijks tegenkomt. Het standaardboek bij Blurb kent 20 pagina’s, waardoor je ook een meer bescheiden collectie af kunt laten drukken. Je kunt gebruik maken van papier met een maximaal gewicht van 118gr per vierkante meter, waardoor de foto’s zeer degelijk aanvoelen.

Prijs Blurb fotoalbum

Waar het Blurb fotoalbum echt er uit springt ten opzichte van andere aanbieders is door de goedkope fotoboeken. Men is aanmerkelijk goedkoper dan anderen. Dat de kwaliteit iets minder is, dat snappen we dan ook wel.

Hoogglans en cover kiezen

Uiteraard kun je bij Blurb een fotoboek maken op basis van hoogglans, zodat de foto’s net wat extra uitstraling krijgen en goed tot hun recht komen. Met het oog op de cover heb je de keuze uit een harde of een zachte kaft, afhankelijk van je voorkeur. Wil je een fotocover gebruiken? Je hoeft hiervoor niets extra’s te betalen. De kosten voor 2 extra pagina’s bedragen slechts €0,30, waardoor Blurb vooral goed geschikt is op het moment dat je een groot aantal foto’s in het fotoboek wenst op te nemen.

Fotoboek maken bij Blurb in diverse formaten

Daarnaast heb je bij Blurb de keuze uit fotoboeken in verschillende formaten. Wil je een groot fotoalbum maken bij Blurb en 4 – 6 foto’s op een pagina plaatsen? Of wil je aan de andere kant juist een klein boekje maken dat je gemakkelijk mee kunt nemen? Je hebt bij Blurb de keuze uit fotoboeken in 7 verschillende formaten, waardoor er ook voor jou wat bij zal zitten. We zijn goed te spreken over de kwaliteit van de afdrukken, al is het de service van Blurb die van ons de hoogst mogelijke service krijgt.

Zonder barcode en pagina’s toevoegen

Wil je graag een fotoboek maken bij Blurb, zonder dat er op de achterzijde een barcode aanwezig is? De barcode staat er standaard op, maar het is tegen een meerprijs mogelijk om die niet af te laten drukken. Op die manier krijgt het fotoboek bij Blurb de mooiste uitstraling. Pagina’s kun je heel eenvoudig en voordelig toevoegen, zodat je alle mooie foto’s stuk voor stuk in het boek op kunt nemen. Wil je een fotoalbum maken bij Blurb, met een groot aantal foto’s? Dan is dit een geschikte aanbieder, waar je na een update ook eenvoudig een fotoboek kunt bijbestellen. Ga naar de site van Blurb

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde