Selecteer een pagina

Bol.com fotoboek

Het Bol.com fotoboek wordt gedrukt door CEWE. Dus een goede kwaliteit en prima software. De service is redelijk en de prijzen wat aan de hoge kant.

Voordelige fotoboeken maken bij Bol.com van goede kwaliteit

Bol.com is een van de aanbieders van fotoboeken die handig gebruik maakt van de software en afdrukservice van CEWE, een grote speler op dit gebied. Bol.com fotoboekBol.com is daarmee als het ware een tussenpersoon, niet de daadwerkelijk uitvoerende partij die de fotoboeken maakt. Het Bol.com fotoboek krijgt daarmee wel een goed keurmerk mee, want CEWE levert kwaliteit.

CEWE is voor veel Nederlanders echter een bekend adres, waardoor het vertrouwd voelt om daar een fotoboek te maken. We zijn goed te spreken over de kwaliteit van de afdrukken, de service en de prijsstelling, al blinkt Bol.com aan de andere kant nergens echt in uit.

Fotoboeken afkomstig van CEWE

De Bol.com fotoboeken die je maakt, zijn eigenlijk afkomstig van CEWE, een Duits bedrijf dat over het algemeen bekend staat om de goede kwaliteit. De afdrukken zien er goed uit en ook de rest van het boek voelt degelijk aan. Houd er echter rekening mee dat het eerste blad in de fotoboeken van CEWE over het algemeen wat goedkoop oogt en aanvoelt, wat van invloed kan zijn op de totale ervaring. Bol.com kan hier helaas niets aan veranderen, omdat het de orders simpelweg doorgeeft aan de Duitse drukker die er mee aan de slag gaat.

Vlotte levertijd en goede service

Met de levertijd en de service van Bol.com is niets mis, het is goed mogelijk om er binnen 5 dagen een fotoboek te bestellen. Daarnaast reageert de klantenservice van Bol.com snel en is deze op ieder moment van de dag beschikbaar. Kom je er niet helemaal uit bij het maken van een fotoboek en heb je daarvoor de CEWE klantenservice nodig? Dan kun je hiervoor bij Bol.com goed terecht. De service zorgt er wat dat betreft voor dat je ontspannen een fotoboek kunt maken, zelfs wanneer je hier nog weinig ervaring mee hebt.

Fotoboek maken met uitgebreide software

De software van CEWE is behoorlijk uitgebreid, al voegt Bol.com vanwege de samenwerking natuurlijk niet heel veel toe aan het aanbod. Je maakt gebruik van de software en de drukker die je ook kiest via Fotoalbum.nl en Pixum, waardoor het verstandig is om de tarieven van die aanbieders goed met elkaar te vergelijken. De fotoboeken worden in de drukkerij van CEWE gedrukt, zodat je bij alle drie de aanbieders kunt rekenen op ongeveer dezelfde kwaliteit. Dit is echter wel afhankelijk van de afspraken die de betreffende aanbieder maakt met CEWE. CEWE biedt namelijk verschillende afdrukkwaliteiten.

We kunnen tevreden zijn over het aanbod van Bol.com, het is er tegen een eerlijke prijs goed mogelijk om een degelijk fotoboek af te laten drukken, dat er netjes uitziet en goed aanvoelt.

Bezoek de site van Bol.com voor het maken van een fotoboek.

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde