Selecteer een pagina

Foto.com fotoboek

Het Foto.com fotoboek scoort als beste op prijs. Ook qua levertijd is men snel. De kwaliteit blijft wel wat achter

Voordelig fotoboek van goede kwaliteit bij Foto.com

Je kunt bij Foto.com voordelig een fotoalbum maken, bijvoorbeeld met je vakantiefoto’s of andere mooie kiekjes. Foto.com fotoboekFoto.com is een van de bekende online adressen. Iets dat je terug kunt zien in de vele reviews op internet. Deze verschillen nogal. Qua prijs is men onmiskenbaar de goedkoopste aanbieder. Qua kwaliteit en levertijd valt nog wel wat te verbeteren. Daarentegen heb je wel de keuze uit 11 verschillende formaten, een aantal waar weinig andere aanbieders aan kunnen tippen.

De service en kwaliteit van Foto.com

De service van Foto.com wordt door sommige reviewers als matig beoordeeld. Dit vanwege de lange tijd die het duurt voordat men een reactie krijgt. Wij hebben deze ervaring niet. Onze vraag werd binnen een acceptabele tijd beantwoord, al is dat we wat langer dan bij andere aanbieders.

Kwaliteit van het Foto.com fotoboek

Het fotoboek dat wij maakten ontvingen we na ongeveer 2 weken thuis. De kwaliteit van het Foto.com fotoboek is redelijk te noemen. Er zijn zeker aanbieders die beter zijn.

Heb je nog weinig ervaring met fotoboeken en kun je daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Dan is een Foto.com fotoboek maken een redelijke keuze. Met name vanwege de scherpe prijzen voor de foto’s.

Software, online delen en barcode

Qua overige mogelijkheden met betrekking tot de software en het totale fotoboek gooit Foto.com niet bepaald hoge ogen, al heb je wel enkele opties tot je beschikking. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je fotoboek alvast online te delen en daar zelf van te genieten. Wil je het fotoboek het liefst zonder barcode afdrukken? Ook dat is geen probleem, al betaal je daar aan de andere kant een meerprijs voor. Het is echter niet mogelijk om gebruik te maken van linnen of van leer, waardoor je met een fotoboek bij Foto.com wat dat betreft ook wat beperkt bent.

Software van Foto.com en de mogelijkheden

De software van Foto.com is in eigen beheer en zit op een gebruiksvriendelijke manier in elkaar, al blinkt de aanbieder hier qua opties niet direct in uit. Je kunt er kiezen uit een groot aantal lay-outs en achtergronden. Wil je het boek automatisch laten vullen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je hebt clipart tot je beschikking, je kunt een eigen foto als achtergrond kiezen en je kunt foto’s bewerken. De mogelijkheden op dat gebied zijn echter zeer beperkt.

Al met al is Foto.com een goede aanbieder van fotoboeken, al is het vooral de goede prijs voor de verschillende formaten die ons aan wist te spreken.

Bezoek de site van Foto.com

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde