Selecteer een pagina

Fotoboeken.nl review

Fotoboeken.nl kent een redelijke prijsstelling en kwaliteit. Let wel op de forse kosten voor bijvoorbeeld een fotocover.

Fotoboeken.nl review

Een fotoalbum van Fotoboeken.nl is van een redelijk kwaliteit. Fotoboeken.nl fotoboekDe prijsstelling is eveneens acceptabel. Er zijn echter behoorlijk wat goedkopere aanbieders. Houd er rekening mee dat de bijkomende kosten bij Fotoboeken.nl relatief hoog zijn. Wil je er een fotoalbum maken met een groot aantal extra pagina’s, een hoogglans of zijdeglans coating en met een foto-cover? Dan dien je een behoorlijk bedrag bij de standaard kosten voor een fotoboek bij Fotoboeken.nl op te tellen. Dat maakt dat ook dat een boek dat oorspronkelijk goedkoop is, uiteindelijk wat duurder is.

Fotoboeken.nl Review: spiraal en aantal pagina’s

Je hebt bij Fotoboeken.nl onder andere de mogelijkheid om het fotoalbum te laten voorzien van een spiraal. Daarnaast wordt het fotoboek gebonden met busschroeven, wat betekent dat het mogelijk is om hier later pagina’s aan toe te voegen. Het aantal pagina’s bedraagt standaard 20 stuks, je kunt dit uitbreiden tot 120 pagina’s. Houd er rekening mee dat de kosten snel op kunnen lopen, al heb je bij Fotoboeken.nl de mogelijkheid om slechts 2 pagina’s per keer toe te voegen. Dit betekent dat je het boek precies zo groot kunt maken als je wenst.

Dure foto-omslag of losse omslag

Wil je bij Fotoboeken.nl gebruik maken van een fotoalbum met een foto-omslag? Je betaalt daarvoor €5, terwijl een aantal andere aanbieders je daarvoor totaal geen kosten in rekening brengen. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om een losse omslag te bestellen voor €20, waarbij je het fotoboek met losse bladen over de tijd compleet maakt. Wat dat betreft is het interessant om de totale kosten voor het fotoboek van Fotoboeken.nl te vergelijken met de prijzen van andere aanbieders. Op die manier zorg je voor een scherpe prijs, in verhouding tot de goede kwaliteit waar je bij Fotoboeken.nl over het algemeen op kunt rekenen.

Dik papier in het fotoalbum

Je kunt bij Fotoboeken.nl standaard rekenen op dik fotopapier in je fotoalbum, wat de kwaliteit hiervan enorm ten goede komt. Het zorgt ervoor dat de pagina’s stevig aanvoelen, net als het totale fotoboek. Wil je een fotoboek maken bij Fotoboeken.nl met de mooiste vakantiefoto’s of andere mooie platen? Dankzij de hoge kwaliteit van de afwerking en het drukken van de foto’s komen de afbeeldingen goed tot hun recht.

We zijn redelijk te spreken over de kwaliteit van de afdrukken in de fotoalbums van Fotoboeken.nl, maar minder over de extra kosten op het moment dat je het boek naar wens samen wilt stellen.

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde