Selecteer een pagina

Hema fotoboek

Het Hema fotoboek is kwalitatief goed, maak je met goede software, maar is alleen wat aan de dure kant.

Maak een HEMA fotoalbum

Het HEMA fotoalbum vormt een uitstekende keuze, bijvoorbeeld wanneer je een mooie vakantie of een bijzondere gelegenheid achter de rug hebt. fotoboek maken hemaHet mooie van het bestellen van je fotoboek bij HEMA is dat je deze thuis af kunt laten leveren, maar dat je het boek daarnaast heel voordelig in de winkel kunt afhalen. Wat dat betreft bepaal je zelf op welke manier je het boek in huis wenst te halen. Het HEMA fotoboek is wat dat betreft een uitstekende keuze en aangezien de software eenvoudig in elkaar zit kan eigenlijk iedereen hiermee overweg.

Afmetingen van het fotoboek

De afmetingen van het HEMA fotoboek kun je zelf kiezen. Wil je graag gebruik maken van een klein boekje, dat je op een voordelige manier aan kunt schaffen? Ga dan voor het Mobile Fotoboek M, met een afmeting van 17 x 13 cm. Aan de andere kant kun je met het Fotoalbum L van de HEMA bijvoorbeeld kiezen voor een fotoboek van 30 x 30 cm. Heb je veel mooie en grote foto’s die je wilt laten zien? Dan is dit tweede boek waarschijnlijk beter voor je geschikt. Ga op zoek naar het HEMA fotoboek dat jou aan weet te spreken en zorg er op die manier voor dat je een mooi album kunt maken.

Handige software

We hebben de software van het HEMA fotoboek voor je getest en kunnen je op basis daarvan aangeven dat deze goed in elkaar zit. De software is gemakkelijk te gebruiken, aan de hand van een aantal algemene instellingen die je voorafgaand aan je project kunt kiezen. Vervolgens kun je diverse effecten toevoegen en heb je de mogelijkheid om een eenvoudig of juist complex fotoboek samen te stellen. Het HEMA fotoboek is wat dat betreft een uitstekende keuze wanneer je zelf een fotoalbum samen wilt stellen, om deze vervolgens af te laten drukken.

Prijs Hema fotoalbum

Wat ons een beetje tegenviel was de prijs van het HEMA fotoalbum. Men is namelijk wel wat duurder dan andere aanbieders. Ga naar de site van HEMA en maak een fotoboek

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde