Selecteer een pagina

Henzo fotoboek

Het Henzo fotoboek scoort goed op kwaliteit

Fotoboek in een mooi koffertje van Henzo bestellen

Henzo is een partij die al jaren plakboeken levert voor foto’s. Henzo fotoboekMaar wist je ook dat men digitale fotoboeken kan leveren? Men is een van de aanbieders van fotoboeken, waar je met eigen software een mooi fotoalbum samen kunt stellen. Je hebt er diverse mogelijkheden, zoals hoogglans over de foto’s en een mooie harde cover met een eigen foto. De fotoboeken van Henzo zijn redelijk geprijsd en worden tegen een goede kwaliteit geleverd. Zowel de kwaliteit van de foto’s als die van de overige materialen voor het fotoboek, zoals de cover, is dik in orde.

Levertijd en de service van Henzo

De levertijd van het Henzo fotoboek is nog wel eens aan de lange kant, het kan dan meer dan een week duren voordat het boek geleverd wordt. Over het algemeen is Henzo hier echter goed duidelijk over, waardoor je vooraf goed weet waar je aan toe bent en je daar rekening mee kunt houden. De service van Henzo is wat dat betreft goed, al zou het mooi zijn als de aanbieder er in het vervolg in slaagt om de fotoboeken nog wat vlotter te verwerken en eerder uit te leveren.

Hoogglans en kwaliteit van de foto’s

Met name de hoogglans bij het Henzo fotoboek komt op een prachtige manier uit, al maakt dit bijvoorbeeld zwarte achtergronden wel gevoelig voor vingerafdrukken. Het unieke van de foto’s is dat ze daadwerkelijk op het papier lijken te liggen, waardoor er een levendig geheel ontstaat dat recht doet aan de compositie. De kwaliteit van de foto’s is bij hoogglans zeer goed, mede dankzij het hoogwaardige fotopapier waar Henzo gebruik van lijkt te maken. Het papier is goed van kwaliteit en voldoende zwaar, waardoor ook het omslaan van de pagina aanvoelt als een kwalitatief uitstekende handeling, hier valt weinig op aan te merken bij Henzo. Als we het normale papier van een Henzo fotoboek bekijken, dan is men ook redelijk goed, maar zijn er aanbieders die beter presteren.

Gebruiksvriendelijke software bij Henzo

Bovendien kun je met de gebruiksvriendelijke software een fotoboek maken bij Henzo. Heb je geen enkele ervaring met het maken van fotoboeken via software of andere grafische software? Geen probleem, de kans is groot dat je er zelf goed mee uit de voeten kunt. Qua opties is men wel beperkter dan andere aanbieders, maar ruim voldoende om een als amateur een professioneel album te maken, waarbij je gebruik maakt van mooie effecten en extra’s, om een bijzonder fotoalbum samen te stellen die je aan familie, vrienden en kennissen kunt laten zien.

We zijn zeer te spreken over het fotoboek van Henzo, al is de prijs niet de meest scherpe binnen het totale aanbod. De kwaliteit maakt dit echter volledig goed.

 

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde