Selecteer een pagina

Kruidvat fotoalbum

Het Kruidvat Fotoalbum scoort goed op kwaliteit, levertijd en software

Kruidvat fotoalbum beoordeling

Voor onze fotoboek vergelijking maakten wij een fotoalbum bij Kruidvat. Het Kruidvat fotoboek wordt afgedrukt bij CEWE, een partij die ook ingezet wordt door onder andere Fotoalbum.nl en Pixum.

Software

Omdat Kruidvat dus haar fotoboeken laat afdrukken bij CEWE, maakt men ook gebruik van deze software. Een fotoalbum maken met de CEWE software werkt erg makkelijk, want het programma is zowel uitgebreid, als gebruiksvriendelijk. Een goede combinatie wat ons betreft. Er is een zeer uitgebreid aanbod met achtergronden, afbeeldingen (cliparts) en ook instelmogelijkheden per pagina. Echt super als je dat vergelijkt met sommige andere aanbieders.

Kwaliteit Kruidvat fotoalbum

De kwaliteit van het Kruidvat fotoalbum is eigenlijk zoals je dat mag verwachten van CEWE. Het fotoboek heeft een prima kwaliteit. Dit uit zich in goede kleuren van de foto’s. Zowel in het boek, als op de buitenkant. Daarnaast zijn de bladzijden stevig en en heeft het fotoalbum een fraaie binding.

Wat wij wel een beetje jammer vinden, maar dat zie je bij veel aanbieders, is de overdadige Kruidvat reclame aan de binnenkant. Gelukkig valt dit op de buitenkant reuze mee. Daar zie je slechts een kleine barcode.

Kruidvat fotoboek prijs vergeleken met andere aanbieders

Bij het vergelijken van fotoboek prijzen kijken wij altijd naar de originele prijzen van fotoboeken, dus zonder kortingsacties. Vergeleken met andere aanbieders isKruidvat dan een relatief dure aanbieder. Niet alleen ligt de basisprijs voor een fotoboek aanzienlijk hoger dan bij andere aanbieders. Ook zijn de prijs per extra pagina en de bezorgkosten aan de hoge kant. Dezelfde kwaliteit, software en afdrukcentrale vind je bij Pixum, maar dan ben je wel wat goedkoper uit.

Positief: snelle levertijd

Wat ons in positieve zin opviel aan Kruidvat was de snelle levertijd. Wij kozen voor thuisbezorging en kregen ons fotoboek al na 4 dagen thuisbezorgd. Een goede prestatie, want bij menig ander aanbieder duurt het langer.

Service

We hebben geen aanmerkingen over Kruidvat. Wij benaderden Kruidvat met een algemene vraag over de software en kregen een snelle en deskundige reactie.

Samengeval zijn we tevreden over Kruidvat als het gaat om kwaliteit, software en levertijd. Op het gebied van prijs zijn er nog wel wat verbeteringen mogelijk. Klik hier om naar de site van Kruidvat te gaan

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde