Selecteer een pagina

MyPhotofun fotoboek

Het MyPhotofun fotoboek blijkt zowel goedkoop als kwalitatief goed te zijn. Allen qua software en service presteert men wat minder

myphotofun fotoboekMyPhotofun fotoboek van hoge kwaliteit maken

Wil je een MyPhotofun fotoboek maken? Je kunt er rekenen op een hoge kwaliteit van de afdrukken, waardoor we daar zeer over te spreken zijn. De software werkt handig, maar is aan de andere kant niet het meest uitgebreid en compleet. Het unieke van MyPhotofun is echter dat je het fotoboek over het algemeen al binnen 4 werkdagen in huis hebt. Dat betekent dat je bij MyPhotofun relatief snel het resultaat van het fotoboek maken ontvangt, waar je al snel zelf doorheen kunt bladeren.

Service bij MyPhotofun niet altijd optimaal

De service bij MyPhotofun is helaas niet van het hoogst mogelijke niveau, deze valt soms wat tegen. Het duurt soms enkele dagen totdat je een antwoord krijgt op een mailtje, al was het telefonisch wel goed mogelijk om de aanbieder te bereiken. Wat dat betreft lijkt MyPhotofun nog wat aan de reacties op email te moeten doen, om de beste service te kunnen bieden en iedereen daar goed mee te helpen. Dankzij de hoge kwaliteit van zowel de foto’s als de overige materialen zijn we echter geneigd de beperkte bereikbaarheid via email niet zo zwaar te laten tellen, verder is de service van MyPhotofun namelijk goed in orde.

Prijs van het MyPhotofun fotoboek

Ook de prijzen van MyPhotofun zijn dik in orde, aangezien ze scherper zijn dan bij veel andere aanbieders. Er bestaan enkele meer voordelige alternatieven, al is de kwaliteit dan over het algemeen wat minder en kun je bijvoorbeeld geen gebruik maken van zeer gebruiksvriendelijke software. Bestel je een fotoboek bij Blokker? Houd er dan rekening mee dat zij gebruik maken van de diensten van MyPhotofun. Het is wat dat betreft niet vreemd dat de formaten die er beschikbaar zijn hetzelfde zijn.

Handige software bij MyPhotofun

Je kunt bij MyPhotofun een fotoboek maken met de handige software, die je behoorlijk snel onder de knie zal hebben. Maakte je al eerder elders een fotoboek? Dan bestaat de kans dat je enkele opties zal missen, de software is wat minder uitgebreid. Hier staat echter tegenover dat een fotoalbum maken bij MyPhotofun heel eenvoudig is en werkelijk iedereen er mee uit de voeten kan.

Wil je een fotoboek maken en zoek je naar een voordelige en gebruiksvriendelijke aanbieder? Dan kunnen we je van harte aanraden om gebruik te maken van de software van MyPhotofun, hier kun je eenvoudig een mooi fotoboek maken.

Bezoek de site van MyPhotofun

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde