Selecteer een pagina

Photobox fotoboek

Photobox biedt een kwalitatief fotoboek tegen een wat hogere prijs. De service is prima te noemen

Hoge kosten voor een fotoboek bij Photobox

Wil je een fotoboek maken bij Photobox? Photobox fotoboekHoud er dan rekening mee dat de kosten er behoorlijk hoog liggen, zowel voor de standaard fotoboeken als met de aanvullende opties en mogelijkheden. Je betaalt er onder andere €1,80 om 2 pagina’s aan het boek toe te voegen, waardoor het uitbreiden van de standaard 26 pagina’s tot maximaal 100 pagina’s behoorlijk in de papieren kan lopen. Ook de verzendkosten liggen met €6 boven het gemiddelde, waardoor Photobox in ieder geval niet de meest voordelige aanbieder is.

Goede foto’s en uitstekende service

We hebben een fotoalbum besteld bij Photobox en zijn aan de andere kant wel erg te spreken over de kwaliteit van de foto’s en vooral de goede service. De kwaliteit van de foto’s is bovengemiddeld te noemen, al zal de professionele gebruiker waarschijnlijk kiezen voor de top van de markt, die hier niet ligt. De service is wel van een zeer hoog niveau, het is er goed mogelijk om contact op te nemen, bijvoorbeeld via de chat. Heb je weinig ervaring met het maken van een fotoalbum of fotoboek? Dan weet je bij Photobox in ieder geval zeker dat je er niet alleen voor staat.

Diverse keuzes voor de kaft en ontbreken barcode

Uiteraard heb je online diverse keuzes met betrekking tot de kaft, je kunt bij Photobox zelfs een fotoboek maken zonder dat er een lelijke barcode op staat. Uiteraard betaal je hiervoor een meerprijs, maar je zorgt op die manier wel voor een zeer stijlvolle afwerking. Met betrekking tot de kaft kun je kiezen voor linnen of leer, een harde of een zachte kaft en bijvoorbeeld een spiraal om de pagina’s om te kunnen slaan. Uiteraard kun je een platliggend boek bestellen, al betaal je ook daarvoor weer een meerprijs.

Software van Photobox

De software van Photobox is goed in orde, het aantal mogelijkheden is er groot. De software is behoorlijk gebruiksvriendelijk en je hebt er de beschikking over een groot aantal bewerkingsmogelijkheden voor foto’s. Qua tekstbewerking valt het wellicht een beetje tegen, maar de software van Photobox scoort in ieder geval nergens echter onder de maat.

Wil je een mooi fotoboek maken bij Photobox en ben je best bereid daar een prijs voor te betalen? Dan kunnen we je de aanbieder aanbevelen, mede dankzij de uitstekende service via de chat die we er hebben ervaren. Ga naar de site van Photobox

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde