Selecteer een pagina

Pixum Fotoalbum

Het door ons getest Pixum fotoalbum was goed van kwaliteit. Pixum levert prima software, maar is alleen wat trager qua levertijd.

Pixum fotoalbum maken van goede kwaliteit

Wil je een Pixum fotoalbum maken? Pixum fotoalbumJe kunt rekenen op een hoge kwaliteit van de afdrukken, we zijn daar zeer over te spreken. De kwaliteit van de afdrukken krijgt van ons een hoge score, vooral vanwege de scherpte van de foto’s en de levendige manier waarop de kleuren tot hun recht komen. Ook de service is er van een uitstekend niveau, al is de levertijd met gemiddeld 8 dagen helaas wat aan de lange kant. Toch waarderen we de fotoalbums van Pixum erg goed en is het de moeite waard om de aanbieder mee te nemen in je overweging.

Goede service en online fotoalbum cursus

Pixum levert goede fotoboeken, maar staat daarnaast ook bekend om de goede service waar je op kunt rekenen. De klantenservice denkt goed met je mee en dankzij de uitleg over de verschillende mogelijkheden weet je goed waar je aan toe bent. Maakte je nog niet eerder een fotoboek bij Pixum, of heb je dat überhaupt nog niet eerder gedaan? Je kunt online een fotoalbum cursus volgen, zodat je een idee krijgt van wat er mogelijk is en hoe je daar aan werkt.

Diverse formaten fotoboeken bestellen bij Pixum

Heb je al een bepaald formaat fotoboek voor ogen, of weet je nog niet goed hoe je het fotoalbum bij Pixum wilt maken? Je hebt er de keuze uit 9 verschillende formaten, wat betekent dat je een heel klein of juist een groot fotoboek kunt afdrukken. Bestel je meerdere fotoboeken? Dan kun je rekenen op een scherpere prijs, waardoor je hier meer voordelig gebruik van kunt maken. Je kunt gratis zorgen voor een fotocover, zodat je het boek op een persoonlijke manier vorm kunt geven. Zodra je klaar bent kun je het fotoboek bij Pixum online bestellen, al duurt het dus even voordat je deze in huis hebt.

Cover en hoogglans toevoegen aan fotoalbum

Je kunt zelf een foto voor de cover van je Pixum fotoalbum instellen, die je op een harde of een zachte kaft af kunt laten drukken. Wil je het boek zo compact mogelijk vormgeven, of mag het fotoalbum bij Pixum aan de andere kant best wat body hebben? Je kunt bij Pixum een fotoalbum maken zoals je wenst, desgewenst met hoogglans voor de foto’s.
We zijn zeer te spreken over het fotoalbum van Pixum, het is zeer de moeite waard om eens met de software aan de slag te gaan en de mogelijkheden uit te proberen.

Klik hier en bezoek de site van Pixum.

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde