Selecteer een pagina

Profotonet fotoboek

Het Profotonet fotoboek scoort als beste op kwaliteit. Op prijs is men echter verreweg het duurste. Dat is ook meteen de afweging die je maken moet bij het kiezen voor Profotonet

Fotoalbum maken bij Profotonet met handige software

Profotonet is een van de uitstekende aanbieders op het gebied van foto’s en fotoboeken, je kunt er rekenen op hoogwaardige afdrukken. Profotonet fotoboekJe betaalt er een relatief hoge prijs, maar daar staat dan ook een goede service en kwaliteit tegenover. Wil je een mooi fotoboek maken bij Profotonet en ben je best bereid daar iets meer voor te betalen? Dan ben je bij Profotonet aan het juiste adres, mede dankzij de handige software die je ook zonder de handleiding kunt gebruiken.

De PDF-handleiding legt je duidelijk uit welke opties je hebt, al heb je de uitleg eigenlijk totaal niet nodig. Vooral wanneer je al eerder een fotoboek hebt gemaakt werkt de software erg eenvoudig en kun je de diverse opties toepassen om de foto’s optimaal tot hun recht te laten komen. Een fotoboek maken bij Profotonet is een genot. De Wizard biedt je zelfs de mogelijkheid het boek stap voor stap samen te stellen en zelf geen kaders of stijlen te hoeven selecteren, zodat je het fotoboek bij Profotonet zo snel mogelijk in elkaar kunt zetten.

Diverse formaten fotoboeken beschikbaar

Het grote aantal beschikbare formaten fotoboeken bij Profotonet zorgt ervoor dat je zelf bepaalt of je gebruik maakt van een compact of juist een wat groter boek. Qua kaft kun je gebruik maken van een afdruk op linnen, of een van de andere materialen die er beschikbaar zijn. Betalen die je gewoon achter af op rekening, of via iDeal. Je hebt het fotoboek van Profotonet volgens de eigen website binnen 7 werkdagen in huis, in de praktijk vindt de levering vaak al binnen 5 dagen plaats.

Goede kwaliteit voor een relatief hoge prijs

Je kunt bij Profotonet rekenen op een zeer goede kwaliteit van de foto’s, met name wanneer je gebruik maakt van hoogglans komen deze op een mooie manier uit. Dit komt omdat men gebruik maakt van chemische druk, in plaats van het printen wat door de meeste andere aanbieders wordt gedaan. Ben je op zoek naar een mooi fotoboek om je foto’s op een zo mooi mogelijke wijze te plaatsen? Dankzij de goede software, de hoge kwaliteit van de afdrukken en de overige materialen kun je bij Profotonet rekenen op niets minder dan het beste.

Profotonet staat niet bepaald bekend om de laagste prijs, maar levert je in ruil daarvoor een fotoboek van hoge kwaliteit. Je kunt een fotoalbum maken waar je jaren mee doet, zodat je nog eens terug kunt denken aan al die prachtige herinneringen.

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde