Selecteer een pagina

SmartPhoto fotoboek

Het SmartPhoto fotoboek scoort redelijk goed op levertijd en de prijzen van sommige formaten fotoboeken

Smartphoto fotoboek maken in verschillende formaten

Wil je een fotoboek bij Smartphoto maken? smartphoto fotoboekJe hebt de keuze uit een aantal verschillende formaten, van relatief klein tot behoorlijk groot. Wil je graag meerdere foto’s per pagina kunnen plaatsen, of aan de andere kant juist zorgen voor een compact fotoboek? Je hebt bij Smartphoto de verschillende mogelijkheden, waarmee je ervoor zorgt dat je het fotoboek volledig naar wens vorm kunt geven.

Vlotte levertijd van het SmartPhoto fotoboek

Daarnaast kun je bij Smartphoto rekenen op een vlotte levertijd van het fotoalbum, je hoeft daar over het algemeen maar een paar dagen op te wachten. Gemiddeld genomen duurt het zo’n 4 werkdagen voordat je het fotoboek in huis hebt. Dat betekent dat Smartphoto in die tijd zorgt voor de verwerking van je bestelling, het drukken en bundelen van de foto’s, het klaarmaken voor de verzending en het verzenden van het fotoboek via een van de vervoerders. Smartphoto is een van de snellere leveranciers van de fotoboeken, waardoor je daar gebruik van kunt maken wanneer je het fotoalbum al vlot wenst te ontvangen.

Let goed op de prijzen bij Smartphoto

Het is binnen de verschillende formaten fotoboeken bij Smartphoto echter verstandig om goed naar de prijzen te kijken. Toen wij er een fotoboek bestelden was een klein boekje bijvoorbeeld relatief duur, terwijl een wat groter fotoboek bij Smartphoto aan de andere kant een scherpe prijs had. Weet je al welk formaat fotoboek je wilt bestellen? Dan is het de moeite waard om ook de andere aanbieders naast Smartphoto te leggen, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende tarieven. Je zorgt er op die manier voor dat je in ieder geval niet teveel betaalt voor het afdrukken van de foto’s in een mooi fotoboek.

Fotoboek van redelijke kwaliteit

Het fotoboek van Smartphoto zorgt voor een redelijke kwaliteit van de foto’s, al lijken er andere aanbieders beschikbaar te zijn die een hogere kwaliteit leveren. De scherpte van de foto’s is over het algemeen goed in orde, maar de kleuren komen niet altijd even levendig over. Heb je bijzondere foto’s gemaakt tijdens een mooie reis? Dan is het de moeite waard om verder te zoeken naar een van de aanbieders van fotoboeken die meer kwaliteit levert.

Wat dat betreft kunnen we Smartphoto aanraden vanwege de (soms) scherpe aanbiedingen, maar is het verstandig om de kwaliteit goed te vergelijken met die van andere aanbieders van fotoboeken.

Bezoek de site van Smartphoto

 

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde