Selecteer een pagina

Topfotoalbum fotoboek

Topfotoalbum levert een kwalitatief goed boek tegen goede prijzen. Qua software en service is men wat minder

Een fotoalbum op echt fotopapier bij Topfotoalbum

Topfotoalbum laat je een mooi fotoalbum maken, dat je op redelijk echt fotopapier of een van de andere materialen af kunt laten drukken. TopfotoalbumJe hebt de keuze uit verschillende soorten fotoboeken, waar je bij Topfotoalbum zowel online als offline aan kunt werken. Geef zelf je voorkeur aan en bepaal op die manier in welke mate je gebruik kunt maken van effecten en opmaak. Je betaalt bij Topfotoalbum een relatief scherpe prijs voor je fotoalbum, terwijl de kwaliteit van de afdrukken er in orde is.

Diverse soorten fotoboeken beschikbaar

Er zijn bij Topfotoalbum verschillende soorten fotoboeken beschikbaar, die je na een gemiddelde levertijd zal ontvangen. Dat betekent dat het ongeveer 5 – 6 werkdagen duurt, voordat je het boek in huis hebt en je er doorheen kunt bladeren. Wil je gebruik maken van een klein Easy Pocket fotoboek van Topfotoalbum voor een scherpe prijs, of zoek je aan de andere kant naar een boek met echt fotopapier of zelfs een HDbook van professionele kwaliteit? Het standaard papier is voordelig beschikbaar, voor de hogere kwaliteit betaal je bij Topfotoalbum ook een hogere prijs.

Online of offline werken

Een van de voordelen van Topfotoalbum is dat je zelf kunt bepalen of je online of offline aan het fotoalbum wilt werken. Je kunt een fotoalbum maken met de software voor Mac OS X of Windows, of aan de andere kant werken in de online editor. De opties die je tot je beschikking hebt zijn grotendeels gelijk, al is de offline software op sommige punten net wat meer uitgebreid. Wil je het fotoboek van Topfotoalbum op je computer kunnen opslaan, of er aan de andere kant vanaf verschillende computers toegang tot hebben en er ook onderweg aan werken?

Effecten en opmaak in het fotoboek van Topfotoalbum

Houd er rekening mee dat de software van Topfotoalbum in de beide gevallen gebruiksvriendelijk is, maar dat je in de offline versie wat meer mogelijkheden hebt qua effecten en opmaak van het fotoboek. Wil je een professioneel fotoboek samenstellen en ervoor zorgen dat de foto’s optimaal tot hun recht komen? Dan is het de moeite waard om de offline software van Topfotoalbum te gebruiken, terwijl je anders online een fotoalbum bij Topfotoalbum kunt maken.

Wij zijn goed te spreken over de kwaliteit van de afdrukken van de fotoboeken van Topfotoalbum, mits je gebruik maakt van echt fotopapier of een HDbook. Deze boeken zijn wat duurder, maar leveren dan ook de beste kwaliteit op.

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde