Selecteer een pagina

Vistaprint fotoboek

Het Vistaprint fotoboek komt er bij onze fotoboek vergelijking op prijs redelijk goed uit. Op kwaliteit en levertijd scoort men gemiddeld, terwijl de software goed is.

Voordelig fotoboek met korting bij Vistaprint

Wil je een voordelig fotoboek maken? vistaprint fotoboekDan ben je bij Vistaprint aan het juiste adres. Je krijgt er bijna standaard korting op de originele tarieven en je kunt er bijvoorbeeld gebruik maken van een gratis fotokaft. Dit betekent dat je er een scherpe prijs betaalt voor je fotoalbum, maar hoe zit het met de kwaliteit hiervan? Vormt Vistaprint/a> een goede keuze wanneer je een mooi fotoboek wilt laten ontwikkelen, of is het vooral een aanbieder met puur de laagste kosten en de scherpste prijs?

Diverse formaten fotoboeken beschikbaar

Je hebt bij Vistaprint de keuze uit een aantal verschillende formaten. Het gaat bijvoorbeeld om een klein formaat van 13 x 10cm, tot een groter exemplaar van 39 x 39cm. Je hebt de keuze uit zowel vierkante als rechthoekige exemplaren. Je kunt bij een groot aantal van de fotoboeken rekenen op een gratis linnen kaft, wat zorgt voor de bekende harde cover om het fotoboek. Dit maakt het fotoboek van Vistaprint goed van kwaliteit, omdat het boek degelijk aanvoelt. De kwaliteit van de foto’s is goed te noemen, al blinkt de aanbieder op dit gebied helaas niet uit ten opzichte van de ware specialisten.

Online editor of handige software

Je kunt bij Vistaprint/a> gebruik maken van een handige online editor, of software downloaden om daar op de computer mee aan de slag te gaan. Je bepaalt wat dat betreft zelf hoe je wilt werken, je hebt bij Vistaprint in de beide gevallen dezelfde mogelijkheden. Wil je graag online werken om ook onderweg wijzigingen te kunnen maken, of vind je het prettiger om offline te werken? Je kunt bij Vistaprint een fotoalbum maken zoals je wenst, waardoor je de volledige vrijheid hebt voor je ontwerp.

Papier en de kaft van het Vistaprint fotoboek

Met het oog op het papier van het fotoboek heb je achteraf de keuze voor verschillende soorten en gewichten. Wij adviseren je gebruik te maken van een relatief zware papiersoort, aangezien dat bijdraagt aan het gevoel van hoge kwaliteit. De kaft van het fotoboek van Vistaprint kun je hard of zacht laten uitvoeren, in verschillende materialen. Dankzij de gratis fotokaft kun je het boek mooi afwerken.

We adviseren het Vistaprint/a> fotoboek wanneer je op zoek bent naar een scherpe prijs, voor gemiddelde tot goede kwaliteit. Wil je niets minder dan het beste? Dan is dit waarschijnlijk niet de ideale aanbieder voor je.

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde