Selecteer een pagina

Webprint fotoboek

Het Webprint fotoboek scoort uitstekend op prijs en service

Fotoalbum maken bij Webprint met handige online softwareWebprint fotoalbum

Je kunt online een fotoboek maken bij Webprint, het is niet nodig om software naar je computer te downloaden. In plaats daarvan is het voldoende om de website van Webprint te benaderen en daar de software te starten, om foto’s te uploaden en deze in het fotoboek te verwerken. Uiteraard heb je er diverse mogelijkheden om de foto’s te bewerken, zodat je het Webprint fotoalbum op een bijzondere wijze vorm kunt geven. Je kunt rekenen op een behoorlijke mate van gebruiksgemak, al moet Webprint op dit gebied enkele andere aanbieders voor laten gaan.

Uitstekende prijzen

Het Webprint fotoalbum behoort tot de goedkoopste aanbieders in onze fotoboek vergelijking. Een prima keus dus.

Mogelijkheden binnen de software

Binnen de software van Webprint heb je een groot aantal mogelijkheden om de foto’s te bewerken en te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van bijna 50 verschillende lay-out mogelijkheden voor de pagina en je kunt rekenen op nog eens bijna 90 achtergronden en texturen. Daarnaast kun je clipart toevoegen of een eigen foto als achtergrond gebruiken. Je kunt een foto transparant maken en bijvoorbeeld foto’s roteren. Het aantal fotokaders valt wat tegen, maar aan de andere kant kun je eenvoudig knippen, plakken of schaduw toevoegen bij de foto’s in het fotoboek van Webprint.

Daarnaast kun je bij Webprint een fotoalbum maken met tekst, al zijn de mogelijkheden wat beperkter dan bij een aantal andere aanbieders. Uitlijnen en uitsnijden lukt daarentegen wel heel eenvoudig, waardoor de Webprint hoog eindigt binnen onze waardering van de verschillende aanbieders.

Je hebt na een update de mogelijkheid om het fotoboek bij te bestellen en je kunt zelf aangeven of je gebruik wilt maken van een harde of een zachte cover. Je kunt per 2 pagina’s meer foto’s toevoegen, om het fotoboek bij Webprint uit te breiden tot maximaal 96 pagina’s. Dankzij het maximale gewicht van 190gr per vierkante meter voor het papier en de mogelijkheid tot hoogglans kun je bovendien rekenen op een hoge kwaliteit.

Bovengemiddelde kwaliteit fotoboeken en uitstekende service

Het Webprint fotoalbum is qua kwaliteit redelijk goed. De kwaliteit van de afdrukken krijgt van ons een goede score en hetzelfde geldt zeker voor de service. Men reageert namelijk uiterst snel op vragen.

We zijn zeer te spreken over het fotoboek van Webprint en kunnen je de online software van deze aanbieder dan ook van harte aanbevelen wanneer je een fotoalbum wilt maken.

Bezoek de site van Webprint voor het maken van een fotoalbum. Klik hier.

 

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde