Selecteer een pagina

Yoursurprise fotoalbum

Het Yoursurprise fotoalbum is een goede middenmotor. Uitstekende service, snelle levertijd en een redelijk geprijsd en kwalitatief fotoboek.

Uitstekende service bij een Yoursurprise fotoalbum

yoursurprise fotoalbumWil je een fotoalbum maken bij YourSurprise.nl? Je kunt er rekenen op een uitstekende service. Je kunt er op verschillende manieren contact opnemen en je ontvangt snel antwoord op je vragen. Met name wanneer je voor de eerste keer een fotoboek bestelt kan dat een belangrijk element zijn. Yoursurprise is in dat geval behoorlijk goed geschikt. Dit heeft mede te maken met de online cursus die je er kunt volgen, om wat tips voor het maken van een fotoalbum tot je te nemen.

Online fotoboek delen en kaft kiezen

Heb je het YourSurprise.nl fotoalbum eenmaal gemaakt? Ook dan kun je gebruik maken van handige online mogelijkheden, je hebt dan bijvoorbeeld de kans om je fotoboek te delen met andere online vrienden. Je kunt je boek alvast laten zien, nog voordat het is gedrukt. Uiteraard kun je een fotoalbum maken met de kaft die je wenst, zoals een harde of een zachte kaft. Kies je voor linnen of voor leer en wil je gebruik maken van een fotoboek met een spiraal? Je kunt het Yoursurprise fotoalbum zo af laten werken als je wilt, zodat deze optimaal aan je wensen zal voldoen.

Relatief hoge prijs bij Yoursurprise

Helaas betaal je wel een relatief hoge prijs voor je fotoboek, zowel standaard als met de verschillende extra opties. Het kost €0,80 om 2 pagina’s aan het boek toe te voegen en ook de prijzen voor de verschillende standaardformaten horen niet tot de laagste die we hebben gezien. Een fotocover is gratis, maar dit komen we ook elders wel tegen. Wat dat betreft is Yoursurprise niet bepaald een voordelige aanbieder van fotoboeken, al krijg je daar aan de andere kant wel een erg goede service voor terug. De kwaliteit van Yoursurprise is redelijk goed. Er zijn echter meerdere aanbieders die betere fotoboeken aanbieden.

Redelijke software bij Yoursurprise

De software van YourSurprise.nl is redelijk te noemen. Het aantal bewerkingsmogelijkheden voor foto’s is er niet groot, maar de software zit behoorlijk gebruiksvriendelijk in elkaar. Je hebt er de basismogelijkheden om foto’s aan te passen, te plaatsen en te wisselen, zodat je hier als gemiddelde gebruiker waarschijnlijk voldoende aan zal hebben. Qua tekstbewerkingsmogelijkheden is de software van Yoursurprise in orde, maar blinkt deze aan de andere kant zeker niet uit.

Wil je een fotoboek maken bij Yoursurprise? Je kunt er rekenen op een goede service, maar qua prijs en kwaliteit eindigt deze aanbieder wat ons betreft in de middenmoot. Bezoek de site van YourSurprise.nl

Kwaliteit
Prijs
Service
Levertijd
Software
Gemiddelde